- Advertisement -
СветСветот на работникотСиндикат

Предупредувачки штрајк на вработените во клиничкиот центар на Србија

Предупредувачки штрајк - Работник
308views

Новиот синдикат на клиничкиот центар на Србија денеска во 10 часот организирал предупредувачки штрајк за да укаже на лошите работни услови во таа установа.

Advertisement