- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Прекин на производството во штипска „Баргала“

Прекин на производството - Работник
333views

Поради неисплатени плати, денеска работниците на Фабриката за чевли “Баргала“ не започнаа со производствениот процес. Раковододството на компанијата им рекло на работниците дека немаат доволно средства за исплата на платите, објави Радиоштип.

Извор: Радиоштип