- Advertisement -
Светот на работникот

Прекин на работата во штипска текстилна фабрика поради неисплатени плати и придонеси

Прекин на работата во штипска текстилна фабрика - Работник
808views

Претседателката на Здружението „Гласен Текстилец“ на својот фејбук објави дека во штипската текстилна фабрика Баргала, денеска имало прекин на работата, бидејќи на вработените не им биле исплатени ни плати, ниту пак придонеси за јули и август.