- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Претседателот на СПМ Орце Коцевски распореден противзаконски надвор од неговото место на живеење

СПМ - Работник
220views

Во прилог се деталите од денешната прес конференција на Синдикатот на Полиција на Македонија

Прес Синдикат на Полиција во Македонија 01.12.2020 година

Темата на денешниот прес е да преставиме како се стремиме во…

Posted by Синдикат на Полиција во Македонија – СПМ on Tuesday, December 1, 2020