- Advertisement -
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Претседателот на СПМ бара оставка од Спасовски

СПМ - Работник
1.4Kviews

Не можам а да не реагирам за тоа како едно најдобро Министерство за внатрешни работи / Мinistria e Punëve të Brendshme во изминативе години стана предмет на подбив кај граѓаните на Република Македонија.
Секако лично ВЕРУВАМ И УБЕДЕН сум дека најзаслужен без никаков сомнеж е министерот Oliver Spasovski, кој во изминативе години успеа да го допре дното а сигурен сум и подоле од тоа во сите области кои “вода може да му носат”неговите претходници. 🎯

Но благодарение на Синдикат на Полиција во Македонија – СПМ колку толку успеавме барем малку да го балансираме нанесениот срам, понужување, распоредување, вознемирување итн, итн….. ✊

ДОСТА Е СО ВАКВОТО ПОНИЖУВАЊЕ, Министре Спасовски, како претседател на СПМ , во мое име и во име на нашето членство БАРАМ ТВОЈА ОДГОВОРНОСТ И ОСТАВКА ВЕДНАШ‼️