- Advertisement -
Правда

Протести во Бејрут поради економската криза

Протести во Бејрут поради економската криза - Работник
201views

Во Либан се одржани протести поради влошување на ситуацијата во земјата која се бори со економска и финансиска криза.

Демонстрантите во Бејрут на неколку главни патишта запалиле гуми, што го парализирале главниот град.

Advertisement

 

Advertisement
Advertisement