- Advertisement -
Правда

Протест за чист воздух во Кочани

Протест за чист воздух во Кочани - Работник
646views

Загаденоста на воздухот и деградирањето на животната средина беа причина денеска во Кочани да се одржи мирен протест, што го организираше неформално граѓанско движење, а на кој присуствуваа поголем број жители на градот и околните населени места, пренесува АлсатМ.

Целосниот текст прочитајте го тука