- Advertisement -
ЕкономијаНовостиСветСветот на работникот

РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА – Платен превоз и стан

Германија - Работник
858views

Компанијата ABP индустриски решенија е основана во 2016 година, но нашите вработени стекнаа многу искуство за време на нивното работење во други компании.

Нашето искуство и квалитетот на нашите услуги обезбедени и на националните и на меѓународните клиенти станаа основа за помагање на нашите клиенти да добијат најповолна позиција што е можно, ширум светот.

Сериозноста и стручноста на нашите електрични активности се засноваат на високите стандарди и барања што секојдневно ги среќаваме за време на нашата работа во различни индустрии.

Бараме кандидати (заинтересирани за работа во странство) за следните работни позиции:

ВОДАЧ НА ГРУПА ЕЛЕКТРИЧАРИ (линк за повеќе детали и аплицирање)

Бенефиции: Нудат плаќање по час, 12 евра. Платено здравствено и пензиско осигурување. Платен превоз до градилиштето и стан во Германија.

ЕЛЕКТРИЧАР (линк за повеќе детали и аплицирање)

Бенефиции: Нудат плаќање по час, 8 евра за помошен електричар, 9 евра за самостоен електричар. Платено здравствено и пензиско осигурување. Платен превоз до градилиштето и стан во Германија. Осигурана опрема и алат. Можност за работа на неопределено и унапредување.