- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Работилница за едукација на туристичките работници

Работилница за едукација на туристичките работници - Работник
294views

Едукација на туристичките чинители, како и поставување на платформа за сеопфатна промоција преку онлајн, дигитален и печатен медиум за презентирање на туристичките потенцијали на нашата земја, беа претставени на денешната работилница за локална и регионална конкурентност во организација на Џебен водич – Скопје „In your pocket”, пишува 24инфо.

Целосниот текст можете да го најдете тука

Advertisement

Advertisement
Advertisement