Светот на работникот

Работниците во Гугл отворено започнале „војна“ со раководството

Работниците во Гугл отворено започнале „војна“ со раководството - Работник
178views

Гугл имаше долга, специјална врска со вработените, охрабрувајќи ги да ги истакнуваат сите интерни проблеми. Во последните две декади, овој пристап функционирал добро. Но после серија на контроверзии и протести во последните две години, некои од работниците отворено водат војна со Гугл. Ајрин Кнап е виш софтверски инженер која прва започна да се соочува со раководството на компанијата, пишува Блумберг.