- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Рабтотилница на МАТТО „Како да се зголемат инвестициите во земјата со цел да се стимулира одржлив еконмски раст“

Рабтотилница на МАТТО - Работник
240views

Стопанска комора Македонија – Турција, МАТТО денеска во хотел „Хилтон“ ќе одржи работилница на тема „Како да се зголемат инвестициите во земјата со цел да се стимулира одржлив економски раст”.

„Работилницата ќе овозможи непосредно запознавање на донорите за потребите на приватен сектор и кои економски политики би требало да се превземаат за да се максимизираат ефекти на сегашните и идни инвестиции“, соопштија од МАТТО.

Advertisement

Целосниот текст прочитајте го тука

Advertisement

Advertisement
Advertisement