- Advertisement -
МакедонијаПравдаСиндикат

Ралповски за Лидер: Мила Царовска стори кривични дела (Видео)

Ралповски за Лидер - Работник
481views

Во денешното интервју на „Лидер“ гостин беше Благоја Ралпковски, Претседател на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС.

Во интервјуто со претседателот на КСС, говоревме за активностите на министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, која сторила кривични дела затоа што не го почитувала законот и нанезаконски начин носела одлуки на седниците на економско-социјалниот совет, на кои претставниците на синдикатите бојкотирале.

 

Извор: Лиде‍р