МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Ралповски: Народниот правобранител кажува кој како бил третиран во затвор, а за нас со десетици претставки како синдикалци „уво го болеше“

   Време за читање помалку од минута

Фејсбук статус на Претседателот на КСС, Благоја Ралповски

Народниот правобранител… сега кажува како и кога во затвор бил третиран… а ние со десетици преставки како синдикални прставници малтретирани и деградирани и сослушувани бесправно 6/7 години молчи како риба , уво го болеше , ние не сме граѓани на Македонија ние што сме срамота, ОСТАВКА веднаш !!!