- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Расте побарувачката за работници во земјава

131views

Во моментот огласени се речиси 8.000 слободни места од страна на 1.090 работодавачи од различни дејности, соопшти директорката на Агенцијата за вработување.

Повеќе прочитајте на слободен печат

Advertisement

Advertisement