- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Реакција на Сојузот на стопански комори на Македонија

267views

Реакција на Сојузот на Стопански комори за најавата:

„Скопје – Премиерот Зоран Заев и економскиот тим на Владата ќе се сретнат со претставници на четирите стопански комори. (Стопанска комора на Македонија/14:00, изјави за медиуми/14:45)“

Почитувани,

Би сакале да Ве информираме дека денешената најава испратена до медиумите е неточна за што е и реагирано до Владата за корекција, бидејќи настанот е на покана на Стопанската комора, а не од четирите комори. 

Сојуз на стопански комори на Македонија има веќе закажана посебна средба со Премиерот и економскиот тим.

Ви благодариме за разбирањето и соработката.