- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Реакција од градот Скопје за протесот на Здружението на компании од Визбегово

Градот Скопје реагираше на денешниот протест од Здружението на компании од Визбегово - Работник
351views

Градот Скопје апелира до сите учесници во сообраќајот да покажат разбирање додека траат градежните работи за реконструкција на дилатационите фуги на мостот на реката Серава, на булеварот Никола Карев, да ја почитуваат поставената патна сигнализација и да ја приспособат брзината на движење на условите на патот. Санацијата на мостот се изведува во летните месеци поради очекуваната помала фреквенција на возила во градот, а поради природата на работите и градежните материјали што се употребуваат сообраќајот на оваа делница се одвива отежнато, пишуваат БизнисВести.

Целосната статија можете да ја прочитате тука

Advertisement

Advertisement