- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Реализирана тридневната синдикална школа на здравствените работници

Реализирана тридневдната синдикална - Работник
344views

Успешно реализирана тридневна синдикална школа на здравствените работници. Предизвикот да се задржи вниманието на 200-тина здравствени работници е мотивација, задоволство и поттик за долготрајна соработка во заложбите за безбедни и здрави работни места во здравствените установи, објавија од Здружението за заштита при работа – МЗЗПР на нивната фејсбук страна.

 

Advertisement

Advertisement
Advertisement