- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Регионалците на СОНК бараат да им се зголемат платите, во спротивно нема да започне учебната година

Регионалците на СОНК - Работник
2.68Kviews

По повод состанокот на на раководството на Самостојниот синдикат за образивание, наука и култура – СОНК и Министерот за образование и наука, Арбер Адеми, членовите на регионалните одбори на СОНК излегоа со свои ставови.

Во прилог погледнете ги нивните изјави: