- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги вработува…

Регулаторната комисија - Работник
1.06Kviews

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 8 државни службеници во Регулаторна комисија за енергетика и водни услуги.

Се бараат кандидати на работните места за ревизор, советници, раководител и помошник раководител.

Во зависност од работното место платата се движи околу 54,624 денари.

Повеќе детали тука