- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Саем на кариера и вработување утре на УКИМ

Саем на кариера и вработување утре на платото на УКИМ - Работник
494views

Саемот на кариера и вработување 2019 ќе се одржи утре, на 22 октомври од 11 до 14 часот, на платото на Универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје. Агенцијата за млади и спорт обезбеди над триесет домашни компании, младински организации, агенции за вработување, едукативни центри и понуди за младински поволности.

Саемот е наменет за сите млади кои бараат пракса, работа, можности за вмрежување, младински активизам, ИТ едукација, програми за работа надвор од државата, Еразмус+ проекти, тренинзи, работилници, преквалификација и доусовршување, пишува Центар.

Целосниот тест прочитајте го тука