МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Саздов: Синдикатот на полицијата никогаш нема да подлегне на партиски притисоци!

Саздов: Синдикатот на полицијата - Работник
231views
Министерот. Најпрвин Да го запре Психолошкото Насилство што се спроведува кон вработените во МВР!!!
Да не спроведува Дирекна Дискриминација, за да може да говори јавно во емисија на 24 вести дека е против секаков облик на Дискриминирање…
.Доста со Флоскулите во надеж дека ќе поверува уште некој ..Притисокот Влијае на работата над Полициските службеници
Со постојан ПРИТИСОК преку НЕЗАКОНСКИ РЕШЕНИЈА се направи Хаос и неможе друг да биде виновен …. стотици ..ПРОФЕСИОНАЛЦИ се деградирани и малтретирани на работните места во моментот а тоа трае веќе и три години а очигледно за лични и Партиски интереси,
Министре во МВР постои трет законито регистриран СИНДИКАТ оној што го ЗАБРАНУВАТЕ СПМ …на кој преку функцијата НЕЗАКОНИТО во ваш Стил со Непочитување на правата на ваработените ..со НЕПОЧИТУВАЊЕ НА УСТАВОТ ЗАКОНИТЕ …се пуштивте во НЕДОЗВОЛЕНИ ПОСТАПКИ да Забранувате Синдикално делување на друг Синдикат што не ви е по Мерак односно ако не ве следел на Партиски Конгреси и Состаноци а Јасна е Пораката ама НЕПРИФАТЛИВА дека може да делува само оној кој е наклонет како ПАРТИСКИ СИНДИКАТ!!!.
НАВИСТИНА ли ПОМИСЛИВТЕ дека ќе не замолчите Со Забранување преку прекинување на чланарината и Договор со МВР кој НЕЗАКОНСКИ Насилно го спречувате !!!
…Епа вие продолжете си да се дружите со вашите Синдикални сопартијци имајте си пријатни ручеци и дружби ние остануваме од другата страна помеѓу вработените каде што припаѓа СИНДИКАТОТ…..за Правда да има Ниту може некој ниту ќе не Запре .. Наскоро од Улиците со ПРОТЕСТИ против ПСИХОЛОШКОТО НАСИЛСВО и ДИСКРИМИНАЦИЈАТА врз Вработените!!!! – пишува Дејан Саздов на неговиот фејсбук профил. 
 

🚨Министерот. Најпрвин Да го запре Психолошкото Насилство што се спроведува кон вработените во МВР❗❗❗

✅Да не…

Posted by Дејан Саздов on Tuesday, September 29, 2020