- Advertisement -
Правда

Самохрана мајка со три деца завршила на улица, а потоа се случил пресврт

Самохрана мајка со три деца завршила на улица, а потоа се случил пресврт - Работник
308views

Драмата која ја доживело четиричленото семејство од српскиот град Зрењанин, самохрана мајка со три малолетни деца кои биле исфрлени од станот на улица, добила среќен крај.