ЕкономијаМакедонија

Секретаријатот за европски прашања вработува – плата до 38,689 денари

Секретаријатот за европски прашања - Работник
265views

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 11 државни службеници во Владата – Секретаријат за европски прашања.

Се бараат советници, соработници, помали соработници и виши соработници.

Во зависност од работното место платата изнесува до 38,689 денари.

Огласот можете да го погледнете тука