- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Сеуште нема решение за „Југохром“

Сеуште нема решение за „Југохром“ - Работник
332views

Владата да најде начин состојбата со „Југохром“ што побрзо да се разреши, оти состојбата во овој индустриски капацитет дополнително се влошува, бара Синдикатот на индустријата, енергетиката и рударството (СИЕР) откако премиерот Зоран Заев изјави дека сопственикот информирал дека има намера да го продаде.

Целосниот текст можете да го прочитате тука

Автор: Рада И. Маневска