- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Се гради нов парк во општина Аеродром

Се гради нов парк - Работник
509views

Нова зелена површина се гради на бул. „Трета македонска бригада“ спроти Американ колеџ. Паркот ќе биде хортикултурно уреден  со дрвја, патеки и нова урбана опрема.Наскоро општината ќе биде збогатена со нови паркови на повеќе локации. Наш приоритет е подигнување на што поголем број зелени површини, напишаа од општина Аеродром на веб страната на општината.