- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Се ограничува работењето на градските пазари во Битола

Се ограничува работењето - Работник
168views

Општинскиот кризен штаб во Битола одлучи да го ограничи работното време на двата градски пазари со кои стопанисува ЈП „Пазари“.

Според донесената одлука градскиот пазарен простор ќе биде отворен од понеделник до петок во терминот од 6 до 14:30 часот.

Advertisement

Повеќе прочитајте на либертас.мк

Advertisement
Advertisement