- Advertisement -
Правда

Се подготвува закон за стручно образование и обука

Се подготвува закон за стручно образование и обука - Работник
338views

Министерството за образование и наука подготвува Закон за стручно образование и обука. Со овој закон, велат од МОН, ќе се даде законска основа за основање и за работење на регионални центри за стручно образование и обука, пишува Академик.

Целосниот текст прочитајте го тука