- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Синдикатите: Странските работници се нелојална конкуренција

Синдикатите: Странските работници - Работник
484views

Синдикатите на градежниците и камионџиите се жалат дека странските работници им претставуваат нелојална конкуренција. Бараат од власитите да преземат мерки.

Видеото е преземено од Канал 5