- Advertisement -
СветСветот на работникотСиндикат

Синдикатот на кабинскиот персонал во Луфтханза најавува штрај – може да започне било кога

Синдикатот - Работник
225views

Синдикатот на германскиот кабински пероснал УФО соопштил дека разговорите со авиокомпанијата Луфтханза пропаднале и дека неговите членови можат да го започнат штрајкот било кога.

Advertisement