- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Сител: Општина Кичево додели субвенции за намалување на невработеноста

Општина Кичево додели субвенции - Работник
331views

Врз основа на програмата за поддршка на локалниот економски развој во која е предвиден буџет за поддршка на приватни бизниси и субвенционирање на вработување, како и врз основа на оперативниот план и насоки за спроведување на мерки за самовработување денеска во општина Кичево беа потпишани првите договори со апликанти добитници врз основа на горенаведената програма, објави Сител.

Целосниот текст прочитајте го тука

Advertisement

Advertisement