- Advertisement -
Uncategorised

Сите училишта во Гостивар и Тетово се во штрајк (ВИДЕО)

Сите училишта во Гостивар и Тетово се во штрајк (ВИДЕО)-Работник
480views

Сите училишта во Гостивар се во целосен штрајк кој СОНК го организира со цел зголемување на платите на просветници за 25 проценти. Сликите од терен покажуваат празни клупи, а регионалните просветни работници изразуваат благодарност до родителите во нивната борба за подостоинствен живот.