- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Следната недела, одлука за кредитите

Државната помош помогнала - Работник
546views

Народна банка сеуште не соопштила какви се заклучоците од средбата со банкарите за можно повторно одложување на ратите за кредитите на граѓаните.

Од НБРМ велат дека конечна одлука ќе има следната недела, бидејќи треба да се спроведат дополнителни анализи.

Извор: Лидер