- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Советодавни денови за пензионерите од страна на германското пензионерско друштво во Скопје и Струмица

Советодавни денови за пензионерите - Работник
303views

Германското пензиско осигурување ќе организира советодавни денови во Македонија, при што ќе бидат посетени два града. Преку индивидуален разговор, заинтересираните лица ќе ги добијат сите информации во врска со германското и македонското пензиско право, пишува СДК.

Целосниот текст прочитајте го тука