- Advertisement -
МакедонијаСветот на работникотСиндикат

СОНК: Администрацијата од културата не е задоволна од коефициентите пропишани со Колективниот договор

СОНК: Администрацијата - Работник
385views

Фејсбук статус на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК:

Администрацијата во установите од дејноста Култура незадоволни со коефициентите од Колективниот договор

Advertisement

Advertisement
Advertisement

Advertisement