- Advertisement -
МакедонијаСветот на работникотСиндикат

СОНК одржа обука за заштита на работните места

408views

Во организација на СОНК и КСС, а поддржан од проектот Зајакнување на социјалниот дијалог, кој го спроведува МОТ, а е финансиран од ЕУ, се одржа вебинар – семинар на тема: ,,Превенција, заштита и протоколи на работните места кај вработените во образовните, културните и научните институции во борба со вирусот Ковид-19“