- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

СОНК, СКРМ и Министерството за култура забрзано работат на Колективен договор

СОНК, СКРМ и Министерството за култура - Работник
772views

Претседателот на Самостојниот синдикат за образование наука и култура – СОНК денеска на својот фејсбук профил објави дека СОНК, Синдикатот на Културата на Република Македонија – СКРМ и Министерството за култура забрзано работат на Колективниот договор за културата.