- Advertisement -
ПравдаСветСветот на работникотСиндикат

Социјално – економскиот совет на Србија поднесе барања до Владата недела да биде неработен ден во трговијата

Социјално - економскиот совет - Работник
210views

Социјално – економскиот совет на Крагуевац е одлучен да ги заштити правата на вработените во малопродажните ланци.

Advertisement