МакедонијаНовостиПравдаСветот на работникотСиндикат

СПМ: Никогаш досега полицискиот службеник не бил толку понижуван

СПМ: Според кои правила полицаецот - Работник
218views

Фејсбук статус на Синдикатот на полицијата во Македонија:

🎯Оваа прилика ја користиме да ЧЕСТИТАМЕ⛔😡 на “најмудриот” потег што го има направено

Министерство за внатрешни работи.
Замислете се предлага во измените на Законот за прекршоците против јавен ред и мир (може законот е и донесен⁉️) казната за омаловажување на УПС наместо досегашните 600 евра да биде МИЗЕРНИ 150 евра. Нека е со среќа, кој сака нека честита😡⛔⛔
😡До кога ќе ГАЗИТЕ да достоинството на полицискиот службеник. ДО КОГА?
НИКОГАШ ДО СЕГА ПОЛИЦИСКИОТ СЛУЖБЕНИК НЕ БИЛ ТОЛКУ ПОНИЖУВАН. Има ли барем дно? ⛔

🎯Оваа прилика ја користиме да ЧЕСТИТАМЕ⛔😡 на “најмудриот” потег што го има направено Министерство за внатрешни…

Posted by Синдикат на Полиција во Македонија – СПМ on Thursday, November 19, 2020