- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Средба на Мизрахи со Претседателот на Канцеларијата Светска Банка

Мизрахи- Работник
282views

Министерката за труд и социјална политика, Рашела Мизрахи на својата фејсбук страна објави дека остварила средба со директорот на Канцеларијата на Светска банка, Марко Мантованели:

Мизрахи- Работник

Денес остварив средба и со директорот на Кацеларијата на Светска банка, Марко Мантованели.
На средбата изразив благодарност за досегашната соработка и потенцирав дека мој приоритет како министерка за труд и социјална политика е да продуцирам процеси коишто носат до подобри услови за живот и благосостојба на граѓаните.