- Advertisement -
ЕкономијаСветот на работникот

Стоматолог – најплатена професија во светот

Стоматолог - најплатена професија
310views

На списокот на најмалку стресни занимања се програмери, статистичари, логопеди, ветеринари и дел од медицинскиот персонал.

Стоматологијата е на врвот на списокот со најдобро платени работни места со ниско ниво на стрес, се вели во студијата на американскиот медиумски центар U.S. News & World Report, шишува Весник.

Стоматолог – најплатена професија

Целосниот текст прочитајте го тука