ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Тинекс вработува во Скопје и Струмица – 5 слободни позиции

Тинекс вработува во Скопје - Работник
54views

Стани дел од тимот на ТИНЕКС МТ! Слободни се следните 4 позиции:

Работник за преработки на месни производи -Скопје (линк за повеќе детали и аплицирање), Заменик менаџер на маркет во Струмица (линк за повеќе детали и аплицирање), Менаџер на маркет во Струмица (линк за повеќе детали и аплицирање), Персонал во маркет – Струмица (линк за повеќе детали и аплицирање) и Продавачи во TO GO кафетерии (линк за повеќе детали и аплицирање)

Жито Маркети има потреба од продавачи: Плата 17.500 денари

„Жито маркети“ има потреба од вработување на персонал за следните работни позиции:

Продавач – Скопје (линк за повеќе детали и аплицирање ТУКА)

Потребни квалификации: ​Минимум ССС, Комуникативна, флексибилна и професионална личност, Претходно работно искуство ќе се смета за предност и Способност за индивидуална и тимска работа/

Работни услови: ​ Компанија која повеќе од 30 години нуди пријатна работна атмосфера. Работа во две смени, 40 часа неделно. Почетна плата 17.500 денари. Се почитуваат Законските одредби во однос на пријавување на полно работно време, здравствено осигурување, годишни одмори, исплата на регрес за годишен одмор. Ментор кој ќе биде задолжен побрзо да ве насочи во работата. Можност за напредување.

Продавач – Скопје (Илинден) (линк за повеќе детали и аплицирање ТУКА)

Потребни квалификации: ​Минимум ССС, Комуникативна, флексибилна и професионална личност, Претходно работно искуство ќе се смета за предност и Способност за индивидуална и тимска работа.

Работни услови: Компанија која повеќе од 30 години нуди пријатна работна атмосфера. Работа во две смени, 40 часа неделно. Почетна плата 17.500 денари. Се почитуваат Законските одредби во однос на пријавување на полно работно време, здравствено осигурување, годишни одмори, исплата на регрес за годишен одмор. Ментор кој ќе биде задолжен побрзо да ве насочи во работата. Можност за напредување.