МагазинСветот на работникот

Три начини за опоравување после губење на најдобриот вработен

Три начини за опоравување - Работник
101views

Да се ​​изгуби најдобриот вработен т.н. „sвезда вработен“, може да биде погубно, особено во денешно време и во услови на пандемија, кога наоѓањето на соодветен тим е потешко од било кога. Квалификуваните луѓе со одредени вештини се потешко се наоѓаат, особено оние кои сакаат да се приклучат на почетен тим и можат да работат добро под притисок. Но, вистината е дека во одреден момент ќе ги изгубите своите најдобри вработени. Начинот на кој ќе реагирате на ситуацијата е најважен.

Во продолжение се трите чекори што треба да ги направите, откако вашиот најдобар вработен ја напуштил канцеларијата.

Повеќе на пари.мк