- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Угостителите и Владата денес „На иста страна“ за проблемите во оваа индустрија

НУК - Работник
311views

Независната угостителска комора (НУК), денес организира конференција „Дебатен форум- На иста страна“.

Целта и мисијата е сите зависни и засегнати страни, директни и индиректни учесници од угостителската индустрија заедно со владини, локални, бизнис претставници јавно да дискутираат за да дојдат до конкретни решенија со кои ќе можат побезболно да се справат со налетот нанајавениот втор бран на пандемијата.

Повеќе прочитајте на Охридпрес.мк