ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Уни банка вработува…

Уни банка вработува - Работник
97views

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на 1 (еден) извршител на следнава работна позиција:

Деловен асистент на Управен одбор

Кандидатот треба да ги исполнува следните услови:

  • Високо стручно образование;
  • Напредно познавање на англиски јазик, пишување и говорење;
  • Одлично познавање MS Office пакетот;
  • Тимска работа и работа под притисок;
  • Одлични комуникациски вештини.

 Одговорност и задачи:

  • Ги врши административно техничките работи за потребите на членовите на Управниот одбор;
  • Го организира временскиот распоред на активностите на членовите на Управниот одбор;
  • Ги закажува состаноците што ги свикуваат и организираат членовите на Управниот одбор;
  • Контактира со странки и деловни соработници;
  • Известување, соработка, внатрешна и надворешна комуникација.

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените услови, потребно е да испратат кратка биографија на македонски јазик на jobs@unibank.com.mkнајдоцна до 26.10.2020 година.