- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Управата за хидрометеролошки работи вработува – плата до 24,401 денари

Управата за хидрометеролошки - Работник
480views

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 20 државни службеници во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство – Управа за хидрометеролошки работи.

Се бараат кандидати за сорабтници, помлади соработници, самостојни рефернти и референти во повеќе градови од државата.

Платите во зависност од рабтното место се движат до 24,401 денар.

Повеќе детали тука