- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Утре Конгрес на Синдикатот на администрација и државна управа

Утре Конгрес на Синдикатот - Работник
340views

Синдикатот на Администрација и државна управа – САДУ утре ќе одржи редовни избори на Конгрес, на кој ќе се избере Претседател на синдикатот, а воедно ќе се уредат и други синдикални одредби. Конгресот ќе се одржи во просториите на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК, пишуваат од САДУ во соопштението

Прес – конференцијата ќе започне од 13 часот.