- Advertisement -
МакедонијаСиндикат

Утре ќе се одржи обука која ја спроведува КСС, во склоп на проектот „Безбеден работник е почитуван работник“

Утре ќе се одржи обука која ја спроведува КСС - Работник
620views

Утре на ден 25.06.2019 год. ќе се одржи обука од областа на безбедност и здравје при работа.

Обуката ја спроведува Конфедерација на слободни синдикати на Македонија во склоп на проектот кој го води насловен како Безбеден работник е почитуван работник, во соработка со Македонското здружение за заштита при работа, е наведено во соопштението од КСС.

Обуката ќе се одржи во просториите на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура – СОНК, од 10 часот.