- Advertisement -
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

УЈП вработува 35 државни службеници – плата до 36,445 денари

УЈП вработува 35 државни службеници - Работник
575views

Агенцијата за Администрација објави оглас за вработување на 35 државни службеници во Министерството за финансии – Управа за јавни приходи.

Се бараат кандидати за помлади асистени, асистенти, инспектори, советници и други работници.

Платите во зависност од работното место се движат до 36,445 денари.

Повеќе детали тука