Занимливости

Факти кои ќе ви помогнат да го победите стравот од летање

Факти кои ќе ви помогнат да го победите стравот од летање-rabotnik
213views

За некои луѓе, воздушниот сообраќај е само уште еден дел од секојдневниот живот. Но, за другите, тоа е главен извор на стрес и вознемиреност. Добрата вест е дека повеќето стравови се сведуваат на недостиг на познавање факти, и во тие ситуации знаењето навистина е моќ. Ако помислата да летате во авион ве вознемирува и облива со ладна пот, овие факти за безбедноста на летање се она што треба да ви помогне да се смирите пред да летате.