- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Филип Морис донира медицинска опрема во вредност од 110.000 евра за Клиниката за инфективни болести во Скопје

Филип Морис - Работник
285views

Општествено одговорните компании постојано се обидуваат да дадат некаков придонес за моменталната ситуација во Македонија, а таква е и Филип Морис, која донираше опрема за Клиниката за инфективни болести, во вредност од 110.000 евра.

Во време на пандемија, кризата се чувствува секаде, но одговорните компании се подготвени да покажат солидарност кон заедницата.

Advertisement

Повеќе прочитајте на 24 инфо.мк

Advertisement

Advertisement
Advertisement